Pietercil Foodservice (onderdeel van de Pietercil Group) levert aan gekende grossiers, die op hun beurt professionele eindklanten beleveren. Deze eindklanten gaan van horeca (denk aan restaurateurs, bars of cateraars) tot facilitaire eindklanten (zoals ziekenhuizen, rusthuizen en scholen) en speciaalzaken (waaronder slagerijen en traiteurs). Elke grossier heeft zijn eigen manier om klanten te bedienen, bijvoorbeeld via een fysieke cash & carry en/of online bestellingen.

Pietercil-aanpak

Pietercil heeft een dedicated foodservice-team met heel wat specifieke kanaalkennis. We fungeren als hefboom door de keten heen voor distributie en omzet, en creëren zo een win-winsituatie voor alle betrokken partijen. Dat doen we door merken en producten bij elkaar te brengen in relevante clusters. Een specifiek assortiment en een aanpak gericht op u als foodprofessional is daarom een must.

Om dit alles te realiseren werken we nauw samen met de belangrijkste grossiers in de Benelux, meer bepaald met hun aankoop-, verkoop- en marketingafdelingen en met hun culinaire adviseurs. We redeneren in termen van inspiratie en oplossingen, en zetten die op een zo relevant mogelijk wijze in de markt.

Daarnaast onderhouden we nauwe contacten met de eindklant, om ook aan het einde van de keten onze oplossingen in de verf te zetten. Dat kan op verschillende manieren en niveaus: van persoonlijke contacten met key account managers en foodpromotoren (bijvoorbeeld op beurzen of workshops) tot contacten via traditionele of digitale communicatiekanalen – waarbij voor die laatste een steeds belangrijkere rol is weggelegd. Het Foodservice team van Pietercil wordt voor culinaire ondersteuning en receptcreaties geholpen door een team van zelfstandige chefs.

Merken van deze producent

Digitale Catalogus van deze producent

Stel een vraag aan de producent

Via dit formulier kun je een vraag stellen aan deze producent. Je ontvangt een kopie van de vraag in je eigen mail. De producent is verantwoordelijk voor het beantwoorden van je vraag. Ontvang je na 5 werkdagen nog geen reactie? Neem even contact op met PS in foodservice.