West Coast Frozen Yoghurt is het avontuur van vrienden met een passie voor reizen, avonturen en het relaxte gevoel van voetjes in het zand en heerlijk eten en drinken. West Coast Frozen Yoghurt is een Nederlands ijs, gemaakt in de eerste energieneutrale ijsfabriek van Europa. Maar als je het proeft waan je je op de mooiste strandplekken van de wereld.

Veel van onze favoriete reisbestemmingen liggen aan een Westkust. Santa Teresa in Costa Rica, Puerto Vallarta in Mexico, Ericeira in Portugal, Coral Bay in Australia, Biarritz in Frankrijk, Santa Cruz in California en iets dichter bij huis, Bergen aan Zee en Cadzand. We hebben het gevoel van deze plekken gevangen in ons ijs.

Relax! Je hoeft je geen zorgen te maken over ingrediënten of calorieën. Dat hebben wij al voor je gedaan. Door alleen pure, biologische ingrediënten en verse volle Nederlandse yoghurt van de zuivelcoöperatie de Weerribben te gebruiken. De andere ingrediënten worden geselecteerd op basis van kwaliteit, beschikbaarheid en prijs. Zo komen de bosbessen bijvoorbeeld uit Tiendeveen in Nederland.

Merken van deze producent

Deze producent heeft geen merken in het FoodBook.

Digitale Catalogus van deze producent

Stel een vraag aan de producent

Via dit formulier kun je een vraag stellen aan deze producent. Je ontvangt een kopie van de vraag in je eigen mail. De producent is verantwoordelijk voor het beantwoorden van je vraag. Ontvang je na 5 werkdagen nog geen reactie? Neem even contact op met PS in foodservice.