LA Streetfood, de meest gepassioneerde importeur en groothandel van Amerikaanse en Mexicaanse Streetfoodtrends, speciaal voor de restaurant eigenaar die zich wil onderscheiden.

Je kent ongetwijfeld de grootste uitdaging in de horeca: het wordt steeds moeilijker voor een horeca ondernemer om zich te onderscheiden. Als je na jaren hard werken succes hebt met je restaurant, lunchroom of strandtent, kan je concurrent exact dezelfde artikelen halen bij de groothandel. Een schrikbeeld voor velen!

En dat is ook niet zo vreemd, want 95% van de assortimenten van de grootste horecagroothandels is exact hetzelfde. Het lijkt wel of iedereen zijn producten bij dezelfde groothandels of van dezelfde grote merken haalt. Hoe kan een horecaondernemer zich in de toekomst nog onderscheiden?

Dat is de reden dat wij unieke Streetfood merken hebben gevonden in Amerika, Mexico, Canada, Engeland en Ierland en die op de Nederlandse en Belgische restaurantmarkt introduceren. Deze unieke en onderscheidende artikelen verkopen wij rechtstreeks, maar liever nog via enkele speciaal geselecteerde horeca groothandels. Groothandels waar wij de mensen kennen en waar een persoonlijke relatie met de restaurant eigenaar centraal staat.

Op deze manier kan de restaurant eigenaar zich onderscheiden en nog succesvoller worden.

Wij importeren, zodat jij je kunt onderscheiden!

Digitale Catalogus van deze producent

Stel een vraag aan de producent

Via dit formulier kun je een vraag stellen aan deze producent. Je ontvangt een kopie van de vraag in je eigen mail. De producent is verantwoordelijk voor het beantwoorden van je vraag. Ontvang je na 5 werkdagen nog geen reactie? Neem even contact op met PS in foodservice.