The Juicy Group nv staat als producent van ultra verse fruitsalades en fruitsappen, met meer dan 25 jaar ervaring, aan de top in België.
Onze visie is een voortreffelijke leverancier in de voedingssector te zijn door een uitzonderlijke dienstverlening aan onze klanten aan te bieden. Het leveren van zeer kwalitatieve en ultra verse producten. Het creëren van een meerwaarde om de onderneming inclusief al zijn bedrijfsprocessen te laten groeien.

The Juicy Group… Fruit is nature’s candy !

The juicy group = Vx3 = Vers, voortreffelijk en verscheidenheid !

We bieden een zeer uitgebreid gamma aan fruitsalades aan die zich differentiëren in 2 type’s , enerzijds de “droge” fruitsalades , zonder
opgietvloeistof en anderzijds de salades op sap , met opgietvloeistof.

Salades op sap zijn beschikbaar in 1kg/ 3kg of 5.5 kg. Handige portieverpakkingen voor “on the go” zijn ook een optie. Deze salades hebben gezien de opgietvloeistof een langere houdbaarheid van ongeveer 10 dagen , productiedatum + 9 . Deze producten lenen zich tot algemene retail , ontbijten , buffetten of verwerking binnen patisserie / desserts
Qua snit zijn er een waaier aan mogelijkheden afhankelijk van het type fruit kan je bolletjes, schijven , blokjes , segmenten of brunoise krijgen.

“Droge” fruitsalades maw verse salades zonder enige opgietvloeistof hebben een korte houdbhaarheid van ongeveer 5 dagen en vragen dus om een snelle verwerking. Deze salades lenen zich uitstekend tot het gebruik in ziekenhuizen , crèches, scholen of gezonde ontbijten.
Je kan deze salades krijgen in 2kg verpakkingen en ook in handige portieverpakkingen. Qua snit zijn er een waaier aan mogelijkheden afhankelijk van het type fruit kan je bolletjes, schijven , blokjes , segmenten of brunoise krijgen.

The Juicy Group – Let juice be the medicine and medicine be the juice !

Onze sappen zijn een “ way of life “ , ze vormen een belangrijke schakel in ons voedingspatroon , als zijnde gezonde snack, snel ontbijt of trendy mocktail .
Er worden geen additieven, smaakstoffen of suikers toegevoegd . De sappen zijn 100% natuurlijk en hebben een houdbaarheid van minimum 21 dagen in de koeling. De sappen krijgen een HPP-behandeling, dit wil zeggen dat de sapjes onder een hoge koude druk geplaatst worden, die zorgt voor de verlengde houdbaarheid zonder in te boeten aan smaak, kleur en vitamines. Hier is dus geen sprake van een warme pasteurisatie , en dus verliezen we hier geen kwaliteit, in tegendeel, je verkrijgt een stabiel sap , mooi van kleur en goed van smaak.

De sappen worden verdeeld onder 2 productnamen: Charlie’s Juice en Pure.

Charlie’s Juice zorgt voor handige horeca-verpakkingen in 1 & 2 liter flessen en voorziet een klassiek gamma aan smaken zoals citroen , sinaas en pompelmoes , dit voor horeca, hotels , ontbijten en buffetten.

Pure , als zijnde 2de lijn pakt dan eerder uit met alternatieve en verrassende combinaties die zich uitstekend lenen tot het maken van mocktails en die gespecialiseerde delicatessezaken of retail-concepten dus heel graag opnemen in hun gamma . Bij Pure gaan we ook steeds inspelen op wat leeft bij de klant , een zekere apartheid, wanneer er een private label gevraagd wordt is dit dus ook geen enkel probleem . Er zijn combinaties zoals rode biet-wortel, spinazie-appel-komkommer of ananas-gember die gezien hun unieke karakter vaste waarden geworden zijn binnen deze productlijn.
Daarnaast beschikt Pure ook over een gamma van 5 smoothies , een hoofdsmaak van aardbei, framboos, bosbes of kokos in combi met banaan. Deze smoothies hebben een dikkere structuur , waardoor deze perfect hongerstillend zijn en zich laten drinken als een gezond tussendoortje of ontbijt.

Digitale Catalogus van deze producent

Stel een vraag aan de producent

Via dit formulier kun je een vraag stellen aan deze producent. Je ontvangt een kopie van de vraag in je eigen mail. De producent is verantwoordelijk voor het beantwoorden van je vraag. Ontvang je na 5 werkdagen nog geen reactie? Neem even contact op met PS in foodservice.