Geachte Horeca ondernemer,
Dat pannenkoeken, poffertjes en wafels, tegenwoordig populaire artikelen voor de Horeca en Grootkeuken is geworden, is voor u waarschijnlijk geen nieuws. U, als horeca ondernemer, zult vast wel weten dat niet ieder bedrijf over de juiste kennis, ingrediënten en tijd beschikt om tussen de normale gang van zaken aan deze vraag te kunnen beantwoorden, wat voor de klant toch vaak een teleurstelling blijkt te zijn. En pannenkoeken of poffertjes eten is een oer hollands gebruik wat altijd blijvend zal zijn en betaalbaar.
Wij van Veldt’s Pannenkoeken hebben daarom gemeend hierop in te moeten spelen. Na enige tijd van testen hebben wij een uitgekiend proces ontwikkeld, welke u de gelegenheid biedt om op elk moment over ambachtelijk gebakken diepvries pannenkoeken, poffertjes en wafels te kunnen beschikken.
Ook de bereiding van de pannenkoeken, poffertjes en wafels is uiterst eenvoudig. Zo vanuit de diepvries in de Koekenpan, magnetron, oven of bakplaat. Tevens bakken wij voor u de pannenkoeken in verschillende maten en smaken, dus voor ieder wat wils!

Merken van deze producent

Digitale Catalogus van deze producent

Stel een vraag aan de producent

Via dit formulier kun je een vraag stellen aan deze producent. Je ontvangt een kopie van de vraag in je eigen mail. De producent is verantwoordelijk voor het beantwoorden van je vraag. Ontvang je na 5 werkdagen nog geen reactie? Neem even contact op met PS in foodservice.