Hekos Oriental Food is, al meer dan 40 jaar, dé toonaangevende specialist als het gaat om het produceren van oosterse snacks en de originele spekkoek voor de professionele keuken, bakkers en slagers.
Hekos produceert, onder BRC-certificaat, op onze eigen productielocatie in Nederland een uniek diepvriesassortiment. Met ons exclusieve fingerfood assortiment en spekkoek, in combinatie met onze speciale, originele en opvallende serveermogelijkheden en tafelkaart kunnen onze klanten zich onderscheiden in de markt. Al jarenlang worden onze kwalitatief hoogwaardige producten uitgeleverd via alle (horeca)groothandels.Dit betekent dat wij onze klanten een onderscheidend assortiment aanbieden, dat hen extra omzet en marge brengt. Daarnaast ondersteunen wij met onze buitendienst onze klanten met advies en informatie uit de markt waardoor zij nog succesvoller kunnen zijn in de markt.
Relaties die al jaren aantoonbaar succesvol met onze producten werken zijn: Maison van den Boer, Hanos groothandel, Hilton groep, VHC Groep, Okura, Holland Casino, Huis ter Duin, Keurslagersorganisatie, Bakker Klootwijk.

Contactgegevens producent

Merken van deze producent

Digitale Catalogus van deze producent

Stel een vraag aan de producent

Via dit formulier kun je een vraag stellen aan deze producent. Je ontvangt een kopie van de vraag in je eigen mail. De producent is verantwoordelijk voor het beantwoorden van je vraag. Ontvang je na 5 werkdagen nog geen reactie? Neem even contact op met PS in foodservice.