Een rijke & authentieke geschiedenis …

Sinds 1989 is Diversi Foods actief in de bakkerijwereld. Oprichter Robert Huygh zag meteen potentieel in bake-off. Van bij het begin staat Diversi Foods synoniem voor authenticiteit, kwaliteit, ervaring en innovatie binnen bake-off en diepgevroren bakkerijproducten.

Van het veld tot de ontbijttafel …

Voor Diversi Foods begint het allemaal op het veld waar wij onze granen met de grootste zorg selecteren. Al onze grondstoffen doorlopen diverse selectiecriteria om in aanmerking te kunnen komen. Na talrijke tests bepalen we uiteindelijk de ingrediënten op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Vervolgens bewerken we de ingrediënten veelal op basis van authentieke & originele recepten en traditionele & artisanale productiemethodes. Het resultaat zijn heerlijke producten die mooi ogen, goed smaken en uitnodigend ruiken. Ideaal voor bij het ontbijt, de lunch, als tussendoortje of bij het diner.

Totaalleverancier voor alle kanalen

Doorheen de jaren zijn wij een totaalleverancier geworden van een divers en uitgebreid gamma van bakkerijproducten; zowel in bake-off als in vers, voor retail en foodservice, en ook onder private label. We hebben heel wat kennis en ervaring vergaard binnen deze sector. Het is dus niet verwonderlijk dat wij ondertussen wereldwijd actief zijn.

Toekomstgericht

En we staan niet stil. Hoewel het voor Diversi Foods allemaal met bake-off begonnen is, hebben we onze focus verruimd. Zo voegde de versbakkerij Vermaut’s Boerenbrood zich in 2015 bij Diversi Foods. Zij staan gekend voor hun verse, authentieke en op steen gebakken broden, viennoiserie en patisserie. In 2016 volgde Montana Bakery, een artisanale bakkerij in hartje London, die gespecialiseerd is in Italiaanse broodspecialiteiten. Vervolgens is Bladerdeeg Vanmarcke deel gaan uitmaken van onze bakkerijfamilie, waardoor we nu ook een mooi aanbod aan artisanale bladerdeegproducten hebben.

Zich klaarstomen voor de toekomst houdt ook in dat we eigen producten continu onder de loep nemen en waar nodig optimaliseren. Vanuit deze insteek is Boulangerie de France in het leven geroepen. Onze nieuwe productie in Moeskroen laat ons toe om kwalitatieve stokbroden te maken volgens de Franse traditie.

We proberen ons te onderscheiden door middel van ons ruim productaanbod met zijn ‘appetite appeal’, uitnodigende geur en overheerlijke verse smaken. Dat maakt het verschil en daarom kiezen klanten voor ons.

Diversi Foods – uw vaste partner in bake-off, diepgevroren en vers!

Merken van deze producent

Stel een vraag aan de producent

Via dit formulier kun je een vraag stellen aan deze producent. Je ontvangt een kopie van de vraag in je eigen mail. De producent is verantwoordelijk voor het beantwoorden van je vraag. Ontvang je na 5 werkdagen nog geen reactie? Neem even contact op met PS in foodservice.