PASSIE
Onze medewerkers zijn vakspecialisten die kwalitatieve, verse vis herkennen en waarderen. Ze hebben hart voor de zaak en het product: visliefhebbers pur sang.. Dagelijks zijn zij het die bij iedere handeling de versheid en kwaliteit bewaken.

KWALITEIT
Een deskundig team van inkopers koopt dagelijks rechtstreeks in van visboten en van nationale en internationale afslagen. Daardoor kunnen we je topkwaliteit tegen scherpe prijzen garanderen. We werken volgens de strengste normen op het gebied van voedselveiligheid. De bedrijfsprocessen van Versvishandel Jan van As zijn door DNV gecertificeerd volgens de internationale ISO en FSSC-richtlijn voor het procesbeheersysteem van voedselveiligheid.

DUURZAAM
Als familiebedrijf stellen wij vanzelfsprekend het langetermijnbelang boven de korte termijn. Omdat we zeker willen zijn dat ook toekomstige generaties van verse vis kunnen genieten, maken we ons sterk voor het verduurzamen van de productie en consumptie. Dit staat in onze gehele bedrijfsvoering centraal. Vanuit dit perspectief hebben we in 2005 Stichting Vis&Seizoen opgericht. We werken ook continu aan het verduurzamen van onze interne processen: of het nu gaat om het recyclen van grondstoffen, scheiden van afvalstromen of het gebruik van fair-trade producten, alles staat in het teken van duurzaam ondernemen.

Merken van deze producent

Deze producent heeft geen merken in het FoodBook.

Stel een vraag aan de producent

Via dit formulier kun je een vraag stellen aan deze producent. Je ontvangt een kopie van de vraag in je eigen mail. De producent is verantwoordelijk voor het beantwoorden van je vraag. Ontvang je na 5 werkdagen nog geen reactie? Neem even contact op met PS in foodservice.